Låna 2000 direkt

När man vill ta ett mikrolån på 2000 kr vill man ofta ha pengarna inom en snar framtid, helst samma dag. De flesta mikrolångivare kan ge se till att du får pengarna på ditt konto redan samma dag såvida du gör en ansökan innan 13.00 en vardag. De flesta långivare gör utbetalningen omgående men den tid det tar innan pengarna dyker upp på ditt konto kan variera. Det beror på de olika rutinerna på olika banker.

Snabbare utbetalning om samma bank

Använder du dig av samma bank som långivaren kan du räkna med att få pengarna snabbare. Du kan till och med få pengarna utbetalade direkt under helgen såvida långivaren har möjlighet att ta emot och godkänna låneansökningar då. Många långivare använder sig av Handelsbanken eller Nordea, men det finns även de som använder sig av Danske Bank och andra banker. Har du bråttom att få pengarna – kontrollera detta innan du gör en ansökan.

Generella utbetalningstider

Generellt gäller att du får pengarna samma dag om du får en låneansökan godkänd innan 13.00 på en vardag, då har du pengarna innan 18.00 oavsett bank. Gör du ansökningen senare eller under en helg kan du räkna med att få pengarna till ditt bankkonto efterföljande vardag (oftast tidig förmiddag).